میوه آرایی و تزیینات لوکس


Hello and Welcome.

میوه آرایی و تزیینات لوکس


Hello and Welcome.



خوش آمديد.شب یلدا با تزیین سبد و میوه شب یلدا در خدمت شما عزیزان هستیم.

چند نکته در مورد سفره آرایی

بكاربردن ذوق و سليقه در امور مختلف خانه باعث مي‎ شود محيط خانه هر چه بيشتر جذاب و دلچسب شود.از هم اين رو سفره آرايي را مي توان هنري ارزشمند در جذابيت محيط خانه و صميمت بيشتر خانواده دانست.
در سفره آرايي موارد زير اهميت بيشتري دارد و مي تواند در ايجاد سفره اي زيبا و جذاب كاربرد فراواني داشته باشد :
- تزئين سفره
- تزئين سبزي
- تزئين ميز غذا
- دستمال سفره
- تزئين سفره ‎هاي مذهبي
طرز چيدن ميز در ساعات مختلف فرق مي كند و بستگي به موقعيت اشخاص و انواع غذا دارد .
در اين بخش برخي ابزارها و وسايل لازم در سفره آرايي را معرفي مي كنيم . در بخشهاي ديگر وب سايت مي توانيد روش تزئين انواع مواد خوراكي و غذايي را بيابيد .
مهمترين ابزارهايي كه در سفره آرايي به كار مي روند عبارتند از :
- توپي دو سر براي در آوردن مواد به صورت دايره به كار مي رود .
- چاقوي آرايشي كه به شكل V مي باشد و براي كنگره دادن به مواد به كار مي رود .
- مارپيچ دوبل براي سيب زميني و هويج استفاده مي شود .
- چاقوي دالبر برش دادن كه كاربرد آن براي سيب زميني و هويج است .
- چاقوي دو سر براي پوست كندن و كنده كاري روي مواد استفاده مي شود.
- برش فنري وسيله اي براي خارج كردن هسته از داخل صيفي جات و سبزيجات است.
شابلون يا مدلهايي هم وجود دارد كه در سفره آرايي به كار مي رود :
- قالبهاي شيريني براي در آوردن صيفيجات و سبزيجات استفاده مي شود .
- سوزنهاي مرواريد دار براي اتصال بعضي از وسايل به كار مي رود .

 

 

 

 نکاتی در مورد میوه ها

يک نکته در مورد روش شکستن نارگيل

براي شکستن نارگيل به اين صورت عمل کنيد: ابتدا الياف آنرا کاملاً از نارگيل جدا کنيد، بر روي نارگيل لکه هايي مانند چشم وجود دارد آن قسمت را سوراخ کنيد و شيره داخل نارگيل را کاملاً از آن خارج کنيد.سپس نارگيل را داخل تابه قرار داده به مدت 30 الي 60 دقيقه گذاشته تا با حرارات ْ350 بپزد بعد از اين زمان بگذاريد تا پوست آن سرد شود. سپس با يک ضربه چکش پوست نارگيل را از آن جدا کنيد 

چند نکته در مورد گرفتن آب ميوه

در نظر داشته باشيد که وقتي مي خواهيد آب ميوه بگيريد به مقدار مصرف تهيه کنيد. زيرا مثلا اگر آب هويج بماند، تلخ و اگر آب سيب مدتي بماند سياه مي شود 

پوست کندن گردوي تازه

اگرمي خواهيد پوست گردوي سبز را از آن جدا کنيد و دستتان سياه نشود ، داخل ظرف پر از آب، پوست گردو را بکنيد 

مغز گردوي سالم

اگر مي خواهيد مغز گردو را سالم از پوست آن جدا کنيد، گردوها را يک شب تمام، داخل آب نمک خيس کنيد، سپس به آرامي پوست آن را شکسته و مغزگردو را بيرون بياوريد 

تشخيص طالبي رسيده

دستتان را بر روي پوست طالبي بکشيد اگر زبر بود طالبي رسيده است

تشخيص هندوانه رسيده

براي تشخيص هندوانه رسيده مي توانيد از دو روش استفاده کنيد

دو دستتان را در دو طرف هندوانه قرار دهيد، و فشار دهيد اگر صدايي از آن بگوش رسيد هندوانه رسيده است

با انگشت به هندوانه ضربه بزنيد اگر صداي طبل مانند و بلندي داشت هندوانه رسيده است. 

رسيده شدن خرمالوي نارس

اگر خرمالوي شما نارس است ، آنها را در کنار هم بچينيد و در گوشه اي بگذاريد . تا در همين حال بماند خرمالوها رسيده و شيرين مي شود 

رسيده شدن هلوي نارس

اگر مي خواهيد هلوي کال به سرعت رسيده شود ، هلوها را در جعبه اي که با روزنامه آن را پوشانده ايد ، قرار دهيد . به اين ترتيب گازهاي متصاعد خارج نشده و باعث رسيدن سريع هلو مي شود

آب ميوه منجمد

اگر مي خواهيد از آب ميوه اي استفاده کنيد که در آن فصل وجود ندارد ، مي توانيد در فصلي که آن ميوه وجود دارد ، آن را ذخيره کنيد . به اين صورت که آب ميوه مورد نظر مانند ليمو ترش يا شربت نعناع و يا آب نارنج را درون قالب يخ ريخته تا ببندد . سپس آن را از قالب جدا کرد و درون کيسه پلاستيکي قرار دهيد و داخل فريزر نگهداريد تا در زمان مورد نظر يکي از اين قالب ها را درون ليوان شربت بيندازيد و از آن استفاده کنيد .